Elita

Komuna:

Lipjan

Zona e ekspertizës:

Arsim

Misioni:

Elita është organizatë joqeveritare e cila merret me Edukimin dhe Zhvillimin e shoqërisë Kosovare.

Viti i themelimit:

2016

Target Grupi:

Gratë

Aktivitetet:

Trajnime

Telefoni:

+383 (0) 49 758 012

Adresa -sq:

Lipjan

E-Mail:

luljeta.elita@gmail.com

Initiatives:

Luljeta Krasniqi Murati