Klubi i Shahut i Femrave “Malësorja”

Komuna:

Prishtinë

Misioni:

Klubi i Shahut të Grave "Malësorja e Kosovës" është themeluar në formë të ftesës së APO apelit që të ju bashkengjiten të gjitha femrat Kosovare të cilat luajnë shah dhe janë të interesuara që të mësojnë të luajnë shah. Të gjithë mund të marrin pjesë pavaresisht moshës.

Viti i themelimit:

2017

Target Grupi:

Gratë dhe të rinjët

Aktivitetet:

-Zhvillimin e garave të shahut me fëmijët e të gjitha moshave -Zhvillimin e garave të shahut në mes dy gjinive nga territore të ndryshme në Kosovë -Zhvillimin e garave kombëtare të lojës së shahut -Trajnimin e personave në lojen e shahut dhe çertifikimin e vajzave në shah

Telefoni:

+383 (0) 44 895 358

Adresa -sq:

Rr. Fan Stilian Noli, Nr. 40, Prishtinë

E-Mail:

malsorjakosoves@gmail.com; shehrijegerbeshi@gmail.com

Initiatives:

Shehrije Gërbeshi