Në Prizren gratë njoftohen për rëndësinë e shëndetit riprodhues 

Me datë 27 shkurt, Organizata për Distrofi Muskulore e Kosovës (OPDMK) mbajti takim në Komunën e Prizrenit për të diskutuar lidhur me shëndetin riprodhues, higjienën intime dhe masat parandaluese për sëmundjet seksualisht të transmetueshme. Kjo nismë u ndërmorr në kuadër të projektit “Shëndeti për të gjithë”.   Në takim ishin të pranishme 12 gra, disa nga të cilat nëna të fëmijëve me aftësi të kufizuara dhe disa të tjera me aftësi të kufizuara.  Doktoresha Teuta Daullxhiu, në bashkëbisedim me gratë e pranishme, trajtoi rëndësinë e shëndetit … Continue reading Në Prizren gratë njoftohen për rëndësinë e shëndetit riprodhues