logo logo logo
Fondi i Grave të Kosovës ndau 66,429 euro për 18 organizata anëtare të RrGK-së
Raporti i ri rajonal shfaq përhapjen e diskriminimit me bazë gjinore në punësim në Ballkanin Perëndimor
19 vite pas, Rezoluta 1325 e OKB-së mbetet relevante për dialogun dhe drejtësinë në Kosovë
Në tetor RrGK hapi dy thirrje për aplikim për grante 
Gjyqësori edhe njëherë dështon në mbrojtjen juridike të barazisë gjinore
RrGK prezanton në Bruksel raportin e ri mbi diskriminimin me bazë gjinore në Ballkan
RrGK diskuton për gratë në politikë me Misionin e BE-së për Vëzhgimin e Zgjedhjeve  
Peja dhe Prizreni mirëpritën ekspozitën “Dhuna nuk fshehet mrena mureve”
RrGK i bashkohet thirrjes për tërheqjen e çmimit Nobel për Handke
RrGK proteston në shenjë solidariteti me kurdët 
Gjashtë javë në RrGK, një përvojë e jashtëzakonshme për Beachboard 
Me moton “Për kon t’rreh zemra” në Prishtinë mirëpritet Parada e Krenarisë
Indeksi i Barazisë Gjinore në Bashkimin Evropian shfaq progres të ngadalshëm

Programet e RrGK

Publikimet e RrGK