logo logo logo
Organizatat e Shoqërisë Civile kërkojnë që Qehaja të mbahet përgjegjës për arsyetimin e dhunimit dhe qëndrimet homofobike 
OPDMK përmbyll me sukses nismën “Shëndeti për të Gjithë”
RrGK dënon shqiptimin e masës së arrestit shtëpiak ndaj të dyshuarit Q.A, e konsideron atë të pamjaftueshëm 
Gjilani bëhet qyteti i dytë që mirëpret ekspozitën “Dhuna nuk fshehet mrena mureve”
Studentja nga Amerika vlerëson praktikën në RrGK, shpreh vullnet për të bashkëpunuar në të ardhmen 

Programet e RrGK

Publikimet e RrGK