logo logo logo
RrGK hap ekspozitën “Dhuna nuk fshehet mrena mureve”  
RrGK mbajti mbledhjen e dytë me anëtaret për vitin 2019 
RrGK hap raundin e 13-të të Fondit të Grave, anëtaret vlerësojnë këtë mundësi  
Promovohet libri i Sevdije Ahmetit “Ditari i një gruaje të Kosovës – Lufta përpara luftës”
Forumi Ekonomik i Grave u drejtohet deputetëve me rekomandime për Ligjin e Punës 
RrGK kundër kthimit në rigjykim të rastit të vrasësit Pjetër Nrecaj 
RrGK u bën thirrje deputetëve për të mos e kaluar Ligjin aktual të punës në Parlament
RrGK përkrah Komisionin në punën për njohjen dhe verifikimin e statusit të të mbijetuarve të dhunës seksuale gjatë luftës
RrGK alarmohet nga sulmi i sërishëm ndaj gruas rome në Ferizaj
RrGK prezanton në konferencën e akterëve relevant të BE-së mbi punësimin dhe politikën sociale
“Ruka Ruci” mbështet pjesëmarrjen e grave të Plemetinit në politikë
“Me liri kundër marres” Festivali FemArt shënoi edicionin  e 7-të
Kosova bëhet nikoqirja e 48-të e vrapimit në mbështetje të të mbijetuarave të dhunës seksuale

Programet e RrGK

Publikimet e RrGK