logo logo logo
Protestohet në Ferizaj, kërkohet dënim maksimal për fajtorët e vrasjes së 18-vjeçares
Barazia Gjinore është obligim ligjor në zgjedhjet lokale
Demolli: Dekada aktivizëm na treguan se uniteti i grave është vlerë kundrejt realitetit që na rrethon
Nëna beqare e pushuar nga puna gjatë masave të izolimit të COVID-19 merr dëmshpërblim
RrGK me rekomandime për buxhetin e komunave për vitin 2022: Të zbatohet buxhetimi i përgjegjshëm gjinor
Protestohet në Prishtinë: Vrasjet e grave të trajtohen si urgjencë kombëtare
Anëtaret e RrGK-së diskutojnë për përmbajtjen e Direktivës së BE-së për Balancin e Punës dhe Jetës dhe Vendet e Punës Miqësore për Familjen
MWAHR avokon për Buxhetim të Përgjegjshëm Gjinor në Komunën e Mitrovicës

Programet e RrGK

Publikimet e RrGK