logo logo logo
RrGK bën thirrje: Votoni për më shumë gra në parlament
Ekspozita “Dhuna nuk fshehet mrena mureve” rrugëton në tri qytete të Kosovës 
RrGK mbajti mbledhjen e rregullt me anëtaret 
Forumi Ekonomik i Grave u shkruan letër të hapur partive politike
RrGK reagon ndaj dështimeve të njëpasnjëshme të institucioneve në mbrojtje të të mbijetuarave të dhunës në familje
Punëtorët e Shëndetësisë për fuqizim  të grave dhe angazhim  të baballarëve 
RrGK i bashkohet marshit për të kërkuar drejtësi për të pagjeturit
Mbahet punëtoria mbi Komunikimin me organizatat anëtare të RrGK-së
Të rinjtë e Samitit truAktiv frymëzohen nga aktivizmi feminist i viteve ’90 
Prishtina i bashkohet botës në protestën kundër ngrohjes globale
Fillon fushata “Ma thuaj me kohë – dhuna seksuale është krim” 

Programet e RrGK

Publikimet e RrGK