logo logo logo
RrGK bën thirrje për njohje dhe respekt për të mbijetuarat e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë
Shoqëria civile reagon kundër deklarimeve të prokurorit Rexhep Maqedonci
RrGK dhe Lobi në përkrahje të Podrimqaku-Subashit
Koalicioni për Barazi diskuton për “Fuqizimin e pjesëmarrjes së grave në politikë”
Aktivistet Mësojnë si t’i mbajnë Përgjegjës Zyrtarët në trajtimin e Dhunës ndaj Grave
MARShojmë S’Festojmë: Edhe këtë vit gra dhe burra marrshuan për të drejta të njeriut
Martesat e hershme ende shqetësuese për shoqërinë kosovare 
Gratë e Uglarës së Fushë Kosovës njoftohen me mekanizmat kundër Dhunës në Familje
Në Prizren gratë njoftohen për rëndësinë e shëndetit riprodhues 
Handikos Mitrovica, zë i fortë për fëmijët me aftësi të kufizuara dhe nënat e tyre 
Përdoruesit e Karrocës shënojnë ditën e tyre me marsh dhe vallëzim 
Mirëpritet ndryshimi i Ligjit për Familje 
RrGK mbështetë kujdesin ndaj fëmijëve

Programet e RrGK

Publikimet e RrGK