EMINA – Grupi i Grave Boshnjake

Komuna:

Mitrovicë

Zona e ekspertizës:

Fuqizim Ekonomik,Grupe Etnike

Misioni:

EMINA – Grupi i Grave Boshnjake për mision ka të ndihmojë dhe përkrahë gratë të veja për t’u përballur me situatën e tyre nëpërmjet punës .

Viti i themelimit:

2001

Target Grupi:

Gratë e veja; nënat e jetimëve

Aktivitetet:

Duke ndihmuar gratë e veja dhe nënat që të shesin produktet e tyre dhe duke iu siguruar punësim.

Telefoni:

+383 (0) 28 533 294; +383 (0) 49 838 423

Adresa -sq:

Rr. 7 shtatori, Jakup Ferri, Mitrovicë

E-Mail:

emina011@hotmail.com

Initiatives:

Fata Zatriqi