Publikimet

RrGK publikon një buletin mujor elektronik (e-lajm) titulluar Zëri i Grave Kosovare. Raportet tona vjetore ndajnë me anëtarët, partnerët, mbështetësit dhe miqtë informata rreth programeve tona, të ardhurave dhe shpenzimeve për çdo vit.

Ne publikojmë raporte hulumtuese aktuale, në mes të raporteve të tjera, për çështje që lidhen me programet tona. RrGK gjithashtu rregullisht shkruan letra të avokimit për çështje me interes të anëtareve tona, grave dhe vajzave në Kosovë.

Filter By
Choose Year

RrGK: Letër avokuese për buxhetin për mbrojtjen dhe trajtimin e viktimave të dhu...

Prishtinë, 20 tetor 2022 Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) ia ka adresuar një letër avokuese për buxhetin për mbrojtjen dhe trajtimin...

Rekomandime për ndarjet buxhetore të vitit 2022

Qeveria e Republikës së Kosovës ka miratuar projektbuxhetin për ndarjet buxhetore për vitin 2022. Përmes kësaj letre, Rrjeti i Grave të...

RrGK i dërgon letër Kryeministrit Hoti për shkarkimin e Selmanajt

I nderuar Kryeministër Hoti, Çështja e personave të pagjetur është çështje e të drejtave të njeriut. Për më tepër, ashtu siç kanë tr...

Forumi Ekonomik i Grave u drejtohet deputetëve me rekomandime për Ligjin e Punës...

Të nderuar deputetë, Po ju shkruajmë për të  ju bërë thirrje për të mos kaluar projektligjin aktual të punës në parlament. Forumi Ek...

RrGGK Reagon lidhur me Dyshimet për Heqje të Mitrave e Abuzime Seksuale me Pacie...

Rrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës (RrGGK) reagon lidhur me dyshimet se pacientët në Institutin Special në Shtime abuzohen seksualish...

Letër Drejtuar Deputetëve të Parlamentit të Republikës së Kosovës

Rrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës (RrGGK) u bën thirrje deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës, që të përkrahin ndryshimin ...