Koha për Gratë, Edicioni i pestë

Download File

Qendra Kosovare per Studime Gjinore  ne  vazhden e perpjekjeve dhe iniciativave per promovimin e  drejtave te grave per diten nderkombetare te gruas “8 Marsi” ne bashkepunim me Kohen Ditore boton per here te 5-te edicionin special “ Koha per Grate”