Art Without Limit (AWL)

Komuna:

Prishtinë

Zona e ekspertizës:

Kulturë,Arsim

Misioni:

Misioni ynë është që përmes Artit dhe Kulturës të lidhim njerëzit me nevoja të veçanta me shoqërinë!

Viti i themelimit:

2016

Target Grupi:

Personat me nevoja te veçanta

Aktivitetet:

Aktivitete kulturore dhe edukative

Telefoni:

+383 (0) 44 482 215

Adresa -sq:

Rr. Hyzri Talla, Nr. H5/7, Bregu i diellit, 10000 Prishtinë

E-Mail:

awl.organisation@gmail.com; ganimetesava@yahoo.com

Initiatives:

Ganimete Sava