Dhuna nuk fshehet mrena mureve

Download File

Te na, viktimat e dhunës në familje hala fshehen mrena mureve t’shpisë. E kur njerëzit e ndëgjojnë dhunën tek kojshitë, hala thojnë “Çka bojnë ata mrena shpisë tyne, osht’ punë për ta”.

Kjo ekspozitë shpalosë veç disa prej tregimeve të vërteta të grave dhe burrave që kanë përjetu
dhunë në familje, të mledhuna nga Rrjeti i Grave të Kosovës.