Pro Med Kosova

Komuna:

Gjilan

Zona e ekspertizës:

Dhunë në Baza Gjinore, Dhuna në Familje, Anti-trafikimi,Shëndetësi,Ndihmë psiko-sociale, Rehabilitim, Riintegrim

Misioni:

Promovimi i jetës së shëndetshme duke dhënë këshilla për mënyrën e shëndetshme të jetës nëpërmjet mbrojtjes së natyrës, ushtrimeve, pastërtisë dhe hihjienës të cilat ndikojnë në parandalimin e sëmundjeve ngjitëse infektive.

Viti i themelimit:

2020

Target Grupi:

Gratë

Aktivitetet:

N/A

Telefoni:

+383 (0) 44 510 395

Adresa -sq:

Rr. Halim Aga nr.8, Gjilan

E-Mail:

valentinarexhepi@gmail.com

Initiatives:

Valentina Rexhepi