Letër Drejtuar Deputetëve të Parlamentit të Republikës së Kosovës

Download File

Rrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës (RrGGK) u bën thirrje deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës, që të përkrahin ndryshimin dhe plotësimin e ligjit Nr. 04/L-054 për statusin dhe të drejtat e dëshmorëve, invalidëve, veteranëve, pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, personave të dhunuar gjatë luftës, viktimave civile të luftës dhe familjeve të tyre.