RrGGK dënon dhunën e ushtruar ndaj të moshuarës Xhylë Dërguti në KK Skënderaj

Download File

Rrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës (RrGGK) përmes mediave online dhe të shkruara (http://www.koha.net/?id=9&l=3948 dhe Koha Ditore) u informua se ndaj të moshuarës Xhylë Dërguti, një nënë 75 vjeçare, është ushtruar dhunë fizike kur ajo po nxirrej jashtë objektit të Komunës së Skënderajt nga nënkryetari i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura, të mërkurën e javës që shkoi.