Era Fruit

Komuna:

Podujevë

Zona e ekspertizës:

Fuqizim Ekonomik

Misioni:

Fuqizimi ekonomik i grave përmes rritjes dhe përpunimit të pemëve dhe perimeve, si dhe shitjes së tyre nëpër panaire dhe/ose kanale të tjera të tregut.

Viti i themelimit:

2016

Target Grupi:

Gratë dhe të rinjët

Aktivitetet:

Trajnime dhe Panaire

Telefoni:

+383 (0) 44 162 120

Adresa -sq:

Batllavë, Podujevë

E-Mail:

xhyliestatovci@gmail.com

Initiatives:

Xhylie Statovci