Iniciativa e Pavarur e të Verbërve

Komuna:

Prishtinë

Zona e ekspertizës:

Fuqizim Ekonomik,Arsim

Misioni:

Lobimi për zbatimin e ligjit për persona me aftësi të kufizuara, veqanerisht për të verberit

Viti i themelimit:

2018

Target Grupi:

Personat e verbër

Aktivitetet:

Avokim për zbatimin e ligjit për persona me aftësi të kufizuar, integrimi i personave të verbër në shoqëri dhe në shkollim të rregullt

Telefoni:

+383 (0) 49 113 638; +383 (0) 43 533 727

Adresa -sq:

Dardani, Prishtinë

E-Mail:

iniciativaepavarureteverberve@gmail.com

Initiatives:

Shkurta Bregovina