Dita

Komuna:

Prishtinë

Zona e ekspertizës:

Fuqizim Ekonomik

Misioni:

Organizata joqeveritare 'Dita' merret zhvillimin ekonomik te gruas si dhe avokimin e te ringjeve ne integrime europiane , trashegimin pronsore dhe dhuna ne familje.

Viti i themelimit:

2014

Target Grupi:

Gratë

Aktivitetet:

Trajnime, avokime

Telefoni:

+383 (0) 44 178 135

Adresa -sq:

Prishtinë

E-Mail:

dita.zeneli@hotmail.com

Initiatives:

Afërdita Zeneli