Flaka

Komuna:

Lipjan

Zona e ekspertizës:

Fuqizim Ekonomik,Të Drejtat e Njeriut, të Drejtat e Grave, të Drejtat e Fëmijëve

Misioni:

Fuqizimi ekonomik i grave dhe emancipimi i grave në vendimmarrje.Flaka do ta realizoj këtë mision përmes trajnimeve të ndryshme, kurseve, sesioneve informuese si dhe avokimit

Viti i themelimit:

1997

Target Grupi:

Gratë, fëmijët dhe të moshuarit

Aktivitetet:

Kurse rrobaqepësie, kurse të kompjuterëve, klube për fëmijët, kurs i gjuhës angleze, ndihmë humanitare, fushata për edukim, këshilla juridike për gratë, këshilla mjekësore dhe avokimi i çështjeve të grave

Telefoni:

+383 (0) 44 375 410

Adresa -sq:

Rr. Skenderbeu, Lipjan

E-Mail:

melidedushaj@hotmail.com

Initiatives:

Melihate Dedushi