Forumi Demokratik i Gruas

Komuna:

Pejë

Zona e ekspertizës:

Fuqizim Ekonomik,Të Drejtat e Njeriut, të Drejtat e Grave, të Drejtat e Fëmijëve

Misioni:

Mirëqenia e gruas dhe fëmijëve në aspektin ekonomik, shëndetësor dhe arsimimit.

Viti i themelimit:

2000

Target Grupi:

Gratë dhe fëmijët

Aktivitetet:

Aktivitete për zhdukjen e analfabetizimit; përdorimi i teatrit të kukullave për përfshirjen e fëmijëve; ofrimi i serave të luleve për gratë të cilat kanë punuar dhe kanë përfituar nga ato; si dhe mirëqenia e pleqve.

Telefoni:

+383 (0) 49 218 958; +383 (0) 44 218 958

Adresa -sq:

Rr. Mbretëresha Teutë, Nr. 103, Pejë

E-Mail:

myzafere@yahoo.com

Initiatives:

Myzafere Ibishaga