IPKO Foundation

Komuna:

Prishtinë

Zona e ekspertizës:

Fuqizim Ekonomik

Misioni:

Fondacioni IPKO është një fondacion lokal që operon në Kosovë. Qëllimi ynë është të mbështesim zhvillimin e gjeneratës së ardhshme të liderëve me një vizion dixhital. Këta udhëheqës të rinj mund të vijnë nga çdo sektor apo disiplinë, por janë të bashkuar në përqafimin e tyre të teknologjisë, Internetit dhe shoqërisë së informacionit.

Viti i themelimit:

2000

Target Grupi:

Të gjitha kategoritë

Aktivitetet:

Trajnime dhe punëtori

Telefoni:

+383 (0) 49 196 655; +383 (0) 44 816 574

Adresa -sq:

Rr. Enver Gjerqeku nr.0, 10000 Prishtina

E-Mail:

info@ipkofoundation.org

Initiatives:

Abetare Gojani