Vullneti i Grave

Komuna:

Vushtrri

Zona e ekspertizës:

Bujqësi,Fuqizim Ekonomik

Misioni:

Shpërndarja e njohurive edhe për gratë tjera të interesuara në përpunimin dhe konzervimin e pemëve dhe perimeve

Viti i themelimit:

2012

Target Grupi:

Gratë dhe vajzat

Aktivitetet:

Trajnime për gratë lidhur me avancimin e tyre për përpunimin dhe konzervimin e produkteve shtëpiake, panaire për promovimin e produkteve tradicionale

Telefoni:

+383 (0) 44 702 964

Adresa -sq:

Rr. 2 Maji, Studime, Vushtrri

E-Mail:

lirijehaziri@hotmail.com

Initiatives:

Lirije Haziri