Aksioni për Nëna dhe Fëmijë

Komuna:

Prishtinë

Zona e ekspertizës:

Shëndetësi,Të Drejtat e Njeriut, të Drejtat e Grave, të Drejtat e Fëmijëve

Misioni:

Misioni i Aksionit për Nëna dhe Fëmijë është përmirësimi i shëndetit të nënave dhe fëmijëve në Kosovë përmes përforcimi i Sistemit për Kujdes Shëndetësor ndaj nënave dhe fëmijëve

Viti i themelimit:

2013

Target Grupi:

Gratë dhe fëmijët

Aktivitetet:

Ne ndihmojmë nënat që t'kenë shtatzani t'shëndetshme dhe shpëtojmë jetën e fëmijës.

Telefoni:

+383 (0) 49 111 962; +383 (0) 38 748 309

Adresa -sq:

Rr. Perandori Dioklecian, Nr. 14, Tophane, Prishtinë

E-Mail:

info@amchealth.org

Initiatives:

Vlorian Molliqaj