Femra Vizionare e Shekullit XXI

Komuna:

Prizren

Zona e ekspertizës:

Fuqizim Ekonomik,Arsim,Shëndetësi,Ndihmë Humanitare,Fuqizim politik, emrat në vendim-marrje

Misioni:

Edukimi, pavarësimi ekonomik dhe në fushën e të drejtave dhe lirive me theks në shkollim të femrave. Të drejtat e femrës dhe njerëzve pa dallim moshe apo etniteti. Barazia, mirëqenia familjare. Rëndësi i kushtojmë edukimit dhe arsimimit të femrës rurale, sepse është punuar që 24 vjet në këtë fushë, gjersa tani është vetëm vazhdimësi . Përkrahja e bizneseve të vogla për femrat ne viset rurale ne rajonin e Prizrenit.

Viti i themelimit:

2011

Target Grupi:

Gratë

Aktivitetet:

Aktivitete mbi edukimin e femrave; edukimin shëndetësor; si dhe mbi fuqizimin e ekonomik të grave.

Telefoni:

+383 (0) 44 113 258

Adresa -sq:

Bregdrini, Has, Prizren

E-Mail:

fvizionare@gmail.com

Initiatives:

Marte Prekpalaj