Flori

Komuna:

Fushë Kosovë

Zona e ekspertizës:

Fuqizim Ekonomik

Misioni:

Fuqizimi ekonomik i grave dhe vajzave. OJQ Flori do ta realizoj përmes trajnimeve të ndryshme, panaireve.

Viti i themelimit:

2012

Target Grupi:

Gratë dhe vajzat

Aktivitetet:

Kurse per rrobaqëpsi, trajnime për barazi gjonore, panaire

Telefoni:

+383 (0) 44 308 535

Adresa -sq:

Henc, Fushë Kosovë

E-Mail:

ojq.flori@gmail.com

Initiatives:

Hava Abdullahu