Gruaja Fermere

Komuna:

Rahovec

Zona e ekspertizës:

Fuqizim Ekonomik

Misioni:

Inkuadrimi i grave dhe vajzave të Komunës së Rahovecit në jetën shoqërore dhe në veçanti të femrave në vendet rurale duke ofruar kështu programe edukative sidomos në çështjet gjinore si dhe pjesëmarrjes në iniciativat e ndryshme të avokimit dhe lobimit.

Viti i themelimit:

2006

Target Grupi:

Gratë dhe vajzat

Aktivitetet:

Avokim për të drejtat e grave

Telefoni:

+383 (0) 44 200 740

Adresa -sq:

Rahovec

E-Mail:

habibe.haxhimustafa@gmail.com

Initiatives:

Habibe Haxhimustafa