Shoqata e Pavarur e Gruas “Hareja”

Komuna:

Rahovec

Zona e ekspertizës:

Arsim,Dhunë në Baza Gjinore, Dhuna në Familje, Anti-trafikimi,Të Drejtat e Njeriut, të Drejtat e Grave, të Drejtat e Fëmijëve

Misioni:

Misioni i Shoqatës Hareja është arritja e edukimit, avancimit dhe përkrahjes së grave, fëmijëve dhe të rinjëve përmes kurseve, trajnimeve, këshillimeve, shërbimeve informative duke bashkëpunuar ngushtë me institucione vendore dhe ndërkombëtare, qeverisëse dhe joqeverisëse si dhe me organizata tjera të natyrës së ngjajshme.

Viti i themelimit:

2000

Target Grupi:

Gratë, të rinjët dhe fëmijët

Aktivitetet:

Kujdesi ditor per femije 3-6 vjeq, Trajtimi I femijeve dhe rinise me nevoja te veqanta, Kontrolla gjinekologjike , rrobaqepsi per gra, fushta vetedijesuese me te rinj dhe gra, ndihme ne detyre ate shtepise ne lendet e ndryshme per femijet e varfer

Telefoni:

+383 (0) 44 776 193

Adresa -sq:

Rr. Bujar Thaqi, Rahovec

E-Mail:

adelina_shpghareja@hotmail.com

Initiatives:

Adelina Paqarizi