Youth Association for Human Rights YAHR

Komuna:

Lipjan

Zona e ekspertizës:

Barazi Gjinore,Të Drejtat e Njeriut, të Drejtat e Grave, të Drejtat e Fëmijëve,Fuqizim politik, emrat në vendim-marrje

Misioni:

Misioni i Youth Association for Human Rights YAHR (Shoqatës Rinore për të Drejtat e Njeriut YAHR) është krijimi një shoqërie demokratike, tolerante dhe ku do të respektohen të drejtat njeriut

Viti i themelimit:

2002

Target Grupi:

Te rinjet, grate dhe qytetaret ne pergjithesi

Aktivitetet:

Puntori, fushata sensibilizuese, monitorim i institucioneve lokale si në komunën e Lijanit, Shtimes dhe Fushë Kosove

Telefoni:

+383 (0) 44 786 414

Adresa -sq:

Lipjan

E-Mail:

info.yahr@gmail.com

Initiatives:

Bekim Krasniqi