Microsoft dhuron progame të licensuara për RrGGK

 Rrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës (RrGGK) ka pranuar një donacion nga Microsoft që përfshin programe të licensuara të cilat arrijnë vlerën $54,090.00.
 Nga ky donacion nuk do të përfitoj vetëm stafi i RrGGK por edhe të gjitha organizatat anëtare të saj. Tani e tutje falë programeve të licensuara nga Microsoft në RrGGK puna do të jetë edhe më produktive.
    “Ne në Microsoft, besojmë se teknologjia mund të bëjë gjëra të mahnitshme. Kjo është arsyeja pse ne kemi me mijëra organizata partnere si ju në të gjithë botën, për të ndihmuar të arrijnë misionin e tyre. Nëpërmjet përpjekjeve tona Microsoft Citizenship, ne do të sigurojmë mjetet e teknologjisë, trajnimet dhe burimet që mund të ndihmojnë dhe mundësojnë transformimin e komuniteteve.
"Urime që jeni pjesë e komunitetit tonë global!” – është shprehur Lori Forte Harnick nga Microsoft në e-mailin drejtuar RrGGK-së.