RrGGK Reagon lidhur me Dyshimet për Heqje të Mitrave e Abuzime Seksuale me Pacientë në Institutin Special në Shtime

Download File

Rrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës (RrGGK) reagon lidhur me dyshimet se pacientët në Institutin Special në Shtime abuzohen seksualisht nga personeli, rrihen dhe keqtrajtohen, duke dënuar këto veprime jo njerëzore, në rast se vërtohen që janë të vërteta.